Meteen naar de inhoud

Over Warmtepomp Groningen

    Onafhankelijk vergelijkingsplatform

    Warmtepomp Groningen is een onafhankelijk platform dat zich inzet voor de verduurzaming van Groningen. Wij willen Groningen duurzamer maken door alle woningeigenaren te helpen om hun huis zonder aardgas te verwarmen. Bij ons begint actie met inzicht. En daarom staan we onbezoldigd klaar om jou te helpen met duidelijke informatie over verschillende soorten warmtepompen, vrijblijvend advies en een offertevergelijker waarmee je vrijblijvend wordt doorverbonden met alle ervaren en betrouwbare installateurs uit de regio.

    Warmtepompen begrijpbaar voor iedereen

    Bij Warmtepomp Groningen hebben we één duidelijk doel: warmtepompen begrijpbaar maken voor iedereen in Groningen. Het idee voor deze website ontstond uit frustratie én de overtuiging dat het kiezen van een warmtepomp veel eenvoudiger gemaakt kan worden. Toen ik zelf namelijk op zoek was naar informatie over warmtepompen, vond ik nergens duidelijke antwoorden op mijn vragen.

    Ik wilde bijvoorbeeld weten of mijn huis geschikt was, wat voor type warmtepomp ik moest hebben, wat de installatie zou kosten en hoeveel ik zou kunnen besparen. Maar de informatie die ik tegenkwam leek meer op een ingewikkelde natuurkundeles dan op praktische hulp. Daarom besloot ik WarmtepompGroningen.com te starten, een platform waar warmtepompen in begrijpelijke taal wordt uitgelegd.